кадър: Bulgaria ON AIR.   Момче и момиче, на 22 и 23

...
кадър: Bulgaria ON AIR.   Момче и момиче, на 22 и 23
Коментари Харесай

Кошмарът е пълен: Двама младежи са загинали при зверското меле на моста на Тунджа

кадър:  Bulgaria ON AIR.  

 

Момче и момиче, на 22 и 23 години, са починали при зверската злополука на пътя Стара Загора-Казанлък. Инцидентът стана в събота вечерта на прав сектор. Лек автомобил Голф се е завъртял и се блъснал челно в Мерцедес, предава Bulgaria ON AIR.  

Не са ясни аргументите, заради които голфът се завърта на правия сектор и навлиза в насрещното придвижване. Разследващите ревизират и версията, че момент преди ПТП-то на пътя се била появила несигнализирана ромска каруца и конският впряг е станал причина водачът на голфа внезапно да промени посоката на придвижването си, с цел да избегне удар.

Заради високата скорост се завъртял на пътя. В същия миг връхлита приближаващ от другата страна „ Мерцедес “ и удря голфа, застанал перпендикулярно на правата.

Освен починалите е потърпевш и мъж, който е откаран в Старозагорската болница без заплаха за живота. Заради злополуката пътят Стара Загора -Казанлък остана затворен за няколко часа, а придвижването се отклоняваше през обходни направления.

Пътят Казанлък – Стара Загора се смята за един от най – рисковите сектори в района, където постоянно стават тежки произшествия. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР